Download Nella Kharisma - Demi Kowe.mp3

15 Juni 2021 oleh Travelagu

Download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 dapat kamu download secara gratis di Travelagu.net. Details lagu Nella Kharisma - Demi Kowe bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Demi Kowe) berada dibawah.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe

mas aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Detail Lagu

Judul Nella Kharisma - Demi Kowe
Tipe File MP3
Ukuran 5.75 MB
Bitrate 128 Kbps, 320 Kbps
Download 0x
Tanggal 15 Juni 2021

Cara Download Lagu

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

Nella Kharisma - Rembulan

5.31 MB | 0 views

Nella Kharisma - Sayang 2

3.41 MB | 0 views

Nella Kharisma - Sayang 3

4.97 MB | 0 views

Nella Kharisma - 80 Juta

3.92 MB | 0 views

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

BTS - Butter (Cooler Remix)

2.83 MB | 0 views

Maroon 5 - Seasons (Lyrics)

2.26 MB | 0 views

Maroon 5 - Lost

2.64 MB | 0 views