Download Nella Kharisma - Wegah Kelangan.mp3

15 Juni 2021 oleh Travelagu

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan MP3 dapat kamu download secara gratis di Travelagu.net. Details lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Wegah Kelangan) berada dibawah.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku ikii
Sing bingung noto roso ning  ati
Pengenku koe ngerti 
Sing tak pikir saiki

Tulung ko ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngelio
Kabeh iki kahanan
Raiso neruske katresnan

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Ora ono niat aku ngelarani atimu
Rungokno aku senajan aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
 Yomung kannggo awakmu 
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku le ngelarani

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan ( aaaaaa )
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Mungkependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yokui karepku
Nanging wong tuoku ora setuju

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Ngelungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Detail Lagu

Judul Nella Kharisma - Wegah Kelangan
Tipe File MP3
Ukuran 4.82 MB
Bitrate 128 Kbps, 320 Kbps
Download 0x
Tanggal 15 Juni 2021

Cara Download Lagu

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

Nella Kharisma - Rembulan

5.31 MB | 0 views

Nella Kharisma - Sayang 2

3.41 MB | 0 views

Nella Kharisma - Sayang 3

4.97 MB | 0 views

Nella Kharisma - 80 Juta

3.92 MB | 0 views

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

BTS - Butter (Cooler Remix)

2.83 MB | 0 views

Maroon 5 - Seasons (Lyrics)

2.26 MB | 0 views

Maroon 5 - Lost

2.64 MB | 0 views