Download Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio).mp3

15 Juni 2021 oleh Travelagu

Download lagu Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio) MP3 dapat kamu download secara gratis di Travelagu.net. Details lagu Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio)) berada dibawah.

Lirik Lagu Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio)

Sering ko tanya kenapa sa begini
Ko juga punya hati pasti ko mengerti ini
Jauh ko dimata sa hanya tenang dihati
Bersandar deng harap
Sa berdoa

Sa rindu ko yang bikin sa begini
Bukan sa benci tapi karna sa sedih
Lihat ko deng orang senyum bahagia
Sa tahan rindu disini deng hati susah

Sa harap ko bisa tetap setia
Jaga hubungan yang tong janji selamanya
Tunggu sa nanti pasti bale sayang
Tunggu sa nanti pasti datang
Sio sayang

Cinta harus kuat dan sabar menunggu
Rindu ini biasa curhat di lagu
Sedih dan galau dan tak menggangu
Biar sa begini tra usah ko ragu

Susah dan dorang yang liat ko senyum
Sudah ko mengerti ataukah belum
Kadang ini yang bikin sa begini
Sayang tolong lah sa susah disini

Lama tak bersama rindu yang hantui rasa
Penuh bayang bersama angan cuma bisa hati susah
Kini cuma jadi pemisah biar jauh jadi rindu
Lupa jarak yang hatiku peluk angan tapi tak bisa-bisa

Kadang hatiku marah senyum juga paksa
Bibir ucap rindu jarak yang buat sa jadi bisu
Lewat doa sa minta agar cepat sa berjumpa

Sa coba tepis rindu ini lewat telefon
Tanya kabar hari ini su makan kah belom
Da bikin apa sama siapa ko dimana sa rindu ko
Sayangw so sayange

Sa rindu ko yang bikin sa begini
Bukan sa benci tapi karna sa sedih
Lihatmu deng orang senyum bahagia
Sa tahan rindu disini deng hati susah

Sa harap ko bisa tetap setia
Jaga hubungan yang tong janji selamanya
Tunggu sa nanti pasti bale sayang
Tunggu sa nanti pasti datang
Sio sayang

Cinta ku ini jangan kau ragu
Salam ini ku tuangkan lewat lagu
Biar rindu ini kan menggebu
Sa tetap tahan untuk menunggu

Sa rindu sa salah
Ko merasa mengalah
Tapi jarak deng waktu takkan buat sa lelah
Harus ko tau bahwa sa susah
Sa bertahan demi ko pu cinta dan sa bersumpah

Sa biarkan waktu yang bicara
Sa terpapa ikuti perantara
Sa percaya semua ini sementara
Ada waktu nanti bersatu berjalan satu arah

Cinta harus ada perjuangan
Bahagia tak semudah yang dipikirkan
Untuk saat ini tahan perasaan
Coba sa jalani

Lama tak berjumpa
Sa rindu setengah mati
Tapi karna cinta
Bikin sa pun menanti

Di saat sa rindu kadang sa marah
Tapi mulut paksa hati tuk tak bicara
Maaf bila cinta tong begini
Sabar pasti sa kan kembali

Sa rindu ko yang bikin sa begini
Bukan sa benci tapi karna sa sedih
Lihatmu deng orang senyum bahagia
Sa tahan rindu disini deng hati susah

Sa harap ko bisa tetap setia
Jaga hubungan yang tong janji selamanya
Tunggu sa nanti pasti bale sayang
Tunggu sa nanti pasti datang
Sio sayang

Detail Lagu

Judul Sa Rindu Ko - Glenn Sebastian (Audio)
Tipe File MP3
Ukuran 3.47 MB
Bitrate 128 Kbps, 320 Kbps
Download 0x
Tanggal 15 Juni 2021

Cara Download Lagu

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

YA HABIBAL QOLBI SABYAN

5.47 MB | 0 views

Armada - Asal Kau Bahagia

4.60 MB | 0 views

Cassandra - Biar Aku Saja

4.88 MB | 0 views

Virzha - Damai Bersamamu

5.49 MB | 0 views

Khalid - Saturday Nights

3.87 MB | 0 views

Brisia Jodie - Kisahku

3.55 MB | 0 views

Raisa - Teduhnya Wanita

4.18 MB | 0 views

NOAH - Tak Lagi Sama

5.90 MB | 0 views

Kami membantu para pengguna untuk menemukan lagu - lagu favorit kamu. Semua lagu yang ada di website ini bersumber dari youtube dan kami pun tidak menyimpan lagu tersebut karena kami menggunakan converter pihak ke-3. Segala hak cipta dimiliki oleh penyanyi asli atau penerbit.

BTS - Butter (Cooler Remix)

2.83 MB | 0 views

Maroon 5 - Seasons (Lyrics)

2.26 MB | 0 views

Maroon 5 - Lost

2.64 MB | 0 views